Βελτιώσεις

Βελτιώστε το αυτοκίνητό σας με αξιοπιστία.

Βελτίωση της απόδοσης ενός αυτοκινήτου απο το 1ο στάδιο μέχρι ατμοσφαιρικά σε μετατροπή Turbo.

Επίσης οτιδήποτε περιλαμβάνεται σε περιφερειακές μετατροπές ατμοσφαιρικών ή Turbo, μέχρι και αγωνιστική προετοιμασία και υποστήριξη.

Συνεργασία με τους μεγαλύτερους “οίκους” για φρένα, αναρτήσεις, αλουμινένια ψυγεία, σιλικονούχα κολλάρα, εκκεντροφόρους, σινεμπλόκ ψαλιδιού, φλάτζες για Turbo μετατροπές, αγωνιστικά πλατώ και δίσκους, σχέσεις ταχυτήτων μπλοκέ διαφορικά και γενικά ό,τι αφορά τη βελτίωση του κινητήρα, ελάφρωμα καλωδίωσης και αμαξώματος.

Συνεργάτες μας τοποθετούν αγωνιστικούς εγκεφάλους και αναλαμβάνουν επίσης και το επαναπρογραμματισμό τους.

Megalakakis auto moto suberu car veltioseis vryses

Για τους οδηγούς που θέλουν το κάτι παραπάνω για το αυτοκίνητο τους. Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία σε κάθε μας βελτίωση, για να δημιουργούμε ασφαλείς και αξιόπιστους κινητήρες αυτοκινήτων, με πραγματικά εντυπωσιακές επιδόσεις.
Είτε θέλετε εξωτερική βελτίωση του αυτοκινήτου σας είτε μηχανική απόδοση είμαστε πάντα στην διάθεση σας να συζητήσουμε. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε επώνυμες λύσεις και να πραγματοποιήσουμε από κοινού αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε.
Η βελτίωση ενός αυτοκινήτου είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση και πρέπει πάντα να λαμβάνονται πολλοί παράγοντες υπόψη, πριν την πραγματοποίηση της, με σοβαρότερο παράγοντα την ασφάλεια σας.

Βελτίωση του κινητήρα
Μετατροπές Turbo
Περιφερειακές μετατροπές ατμοσφαιρικών
Περιφερειακές μετατροπές Turbo
Φρένα
Αναρτήσεις
Αλουμινένια ψυγεία
Σιλικονούχα κολλάρα

Σιλικονούχα κολλάρα
Εκκεντροφόρους
Σινεμπλόκ ψαλιδιού
Φλάτζες για Turbo μετατροπές
Αγωνιστικά πλατώ και δίσκους
Σχέσεις ταχυτήτων μπλοκέ διαφορικά
Ελάφρωμα καλωδίωσης
Ελάφρωμα αμαξώματος

Bilstein
Brembo
Eni
Greddy
Tein
Wossner